Praktijkondersteuning

Marijke Huitema

Praktijkondersteuner (POH) medisch lichamelijke zorg

Sinds 2008 werk ik met veel plezier in deze praktijk als praktijkverpleegkundige.

In de jaren ervoor heb ik als Cardiologie verpleegkundige in ziekenhuizen gewerkt, maar ook een periode in de thuiszorg. Vooral door de korte ligduur in de ziekenhuizen is er te weinig tijd voor begeleiding van de patiënten in hun ziektebeeld. En juist dat stuk is zo belangrijk. De laatste jaren wordt deze zorg, in de huisartsenpraktijk steeds belangrijker, mede door de komst van praktijkondersteuners. Ook is er meer aandacht voor preventie.

Mijn aandachtsvelden zijn :risico management hart en vaataandoeningen, astma/COPD, stoppen met roken, diabetes en ouderenzorg.

 


DSC_1377 Suzanne Winkel

Suzanne Winkel

Praktijkondersteuner (POH) medisch lichamelijke zorg

Sinds 2015 ben ik werkzaam als praktijkverpleegkundige in de huisartsenpraktijk.

Mijn opleiding tot verpleegkundige heb ik in het Leids Universitair Medisch Centrum gevolgd waar ik 10 jaar heb gewerkt als Wondverpleegkundige en Oncologieverpleegkundige op verschillende verpleegafdelingen. Daarnaast heb ik ervaring als adviseur arbeid en gezondheid.

Als praktijkondersteuner richt ik mij op de gebieden van (risico op) hart en vaatziekten, diabetes, astma/ COPD , stoppen met roken, wondzorg en ouderenzorg.


Marlies van Setten

Praktijkondersteuner (POH) medisch lichamelijke zorg.

Na mijn opleiding tot hbo-verpleegkundige heb ik 3 jaar in het Gelderse Vallei Ziekenhuis in Ede gewerkt. Daar heb ik ervaring opgedaan op de interne afdeling, nierziekten en ouderengeneeskunde. In december 2018 heb ik mijn opleiding tot praktijkondersteuner somatiek afgerond. Met veel plezier werk ik in de huisartsenpraktijk waar ik tijd heb voor het persoonlijke contact en de voorlichting en begeleiding bij diabetes mellitus type 2, risico management hart en vaataandoeningen, astma/ COPD en ouderenzorg.


Paul Zwetsloot

Praktijkondersteuner GGZ

Sinds 2003 werk ik in de zorg, waarbij ik vooral veel gewerkt heb in de ouderenzorg en thuiszorg. Vanaf 2008 werk ik als verpleegkundige/casemanager bij GGZ Rivierduinen in Alphen aan den Rijn. Mede hierdoor ben ik goed op de hoogte van de sociale kaart van deze regio. Als casemanager werk ik ambulant in een van de GGZ Wijkteams die actief is in Alphen; veelal is dit “langer durende zorg”. Het werk als praktijkondersteuner is meer gericht op kortdurende zorg en preventie. Hier komt mijn interesse in leefstijl en beweging goed van pas. Ik vind het fijn om zorg te kunnen bieden in een voor patiënten vertrouwde omgeving, laagdrempelig en dichtbij huis.

Voor de functie van praktijkondersteuner-ggz volg ik de daarvoor bestemde opleiding bij de Hogeschool van Amsterdam.


Beatrijs Verkuijl

Praktijkondersteuner GGZ

Vanaf september 2018 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner GGZ in de huisartsenpraktijk.
Na in 2003 mijn psychologie-opleiding aan de Radboud Universiteit Nijmegen te hebben afgerond, heb ik diverse jaren gewerkt in de arbodienstverlening als adviseur van werkgever en werknemer.

Als praktijkondersteuner GGZ richt ik mij op de gebieden van (lichte) burn-out, overspannenheid-, angst-, depressieve en lichamelijke klachten.


Els Weggeman

Praktijkondersteuner GGZ, werkzaam op vrijdagen

 

Geef een reactie