Kamaran M. Saeed

DSC_1415 Kamaran SaeedGraag wil ik mij eerst voorstellen. In 1989 ben ik afgestudeerd als basisarts in Irak. Ik heb vervolgens veel ervaring opgedaan in Bagdad (Irak) als poortarts, arts-assistent op de afdeling hartbewaking, gynaecologie en chirurgie.

Eenmaal in Nederland ben ik weer afgestudeerd als basisarts in 1997. Na het afronden van mijn studie heb ik drie jaar gewerkt in het asielzoekerscentrum Waddinxveen. Hier heb ik veel ervaring opgedaan met psychische ziektes. In 2003 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Leiden als huisarts. Momenteel werk ik samen met twee ervaren en gediplomeerde assistenten om de te verwachte zorg te verlenen. Daarnaast werk ik ook met drie praktijkondersteuners voor de begeleiding van chronische ziektes en een praktijkondersteuner op het gebied van psychosociale aandoeningen.

Om 11.30 tot 12.00 uur heb ik een telefonisch spreekuur. Daarna rij ik visites voor patiënten die niet in staat zijn om langs de praktijk te komen. Hiervoor dient u zich aan te melden voor 11.00 uur.

Op woensdagen ben ik niet zelf in de praktijk werkzaam maar wordt deze dag waargenomen door Dr. S. Mooij.

In de praktijk is tevens een huisarts in opleiding werkzaam. Graag vragen wij uw medewerking hiervoor. Bij het maken van een afspraak kunt u eventueel aangeven als u er bezwaar tegen heeft door hem gezien te worden.

Bent u op zoek naar betrouwbare informatie over de meest voorkomende ziektebeelden? Kijk dan eens op:

www.thuisarts.nl

Laatste update: 18 mei 2021

Geef een antwoord