Cliëntenpanel

Geachte cliënt van huisartsenpraktijk Het Centrum,

Neemt u deel in ons cliëntenpanel?

Wij, Huisartsenpraktijk Het Centrum, Apotheek Allart, Fysiotherapie Van den Berg en diëtist M. Haak, willen onze kwaliteit van zorg en dienstverlening blijven verbeteren. We zijn voortdurend bezig onze zorg en dienstverlening te verbeteren; aan de telefoon, online, op papier enzovoort. Dat kunnen we niet alleen, wij kunnen onze zorg en service alleen verbeteren als we luisteren naar en leren van onze cliënten. Daarom hebben we u nodig! Neemt u deel aan ons cliëntenpanel?

Wat houdt dit cliëntenpanel in?

Ons cliëntenpanel bestaat uit een groep cliënten die een paar keer per jaar meedoet aan een online onderzoek. Hierbij worden panelleden via een e-mail uitgenodigd om online een korte vragenlijst in te vullen of een stelling te beantwoorden. De vragen en stellingen gaan onder andere over de inhoud van de zorg, de bereikbaarheid, de dienstverlening enzovoort. De uitkomsten gebruiken wij om onze zorg en dienstverlening te verbeteren. Uiteraard laten we u achteraf weten wat de resultaten van het onderzoek zijn en de acties die we naar aanleiding van deze uitkomsten hebben ondernomen.

Privacy

Wij houden ons strikt aan de privacyregels. Uw antwoorden blijven anoniem en gebruiken wij niet voor andere doeleinden dan het verbeteren van onze zorg en onze dienstverlening.

Waarom deelnemen?

U kunt ons uw stem laten horen, waardoor wij onze zorg en dienstverlening kunnen aanpassen aan uw wensen en aan die van andere cliënten.

Klik hier om u aan te melden voor ons cliëntpanel

Huisartsen het Centrum
Toussaintstraat 47a
2406 XN Alphen Aan Den Rijn

Privacyverklaring
Klachtenformulier