Huisarts

R. Leddy


R. Leddy

Werkdagen


Maandag
08:00-17:00
Woensdag
08:00-12:00
Donderdag
08:00-17:00
Vrijdag
08:00-17:00

Op dinsdagen werkt mw R. Remijn in de praktijk van R. Leddy.Graag zou ik via deze weg wat informatie willen geven over mijn praktijk. Na mijn huisartsopleiding in Leiden heb ik in 2003 deze praktijk overgenomen.

Naast de doktersassistentes zijn er ook praktijkverpleegkundigen/ondersteuners werkzaam voor zowel lichamelijk als geestelijke klachten. Ook is er een diëtiste werkzaam. Iedere werkdag van 08.30 tot 10.00 uur kunt u bij ons terecht voor laboratorium onderzoek op verwijzing van de huisarts of praktijkondersteuner. In hetzelfde pand houdt een fysiotherapeut van praktijk van den Berg spreekuur.

Op dinsdag ben ik niet zelf in de praktijk werkzaam maar wordt deze dag waargenomen door Dr. Remijn, zij is na het afronden van haar huisartsopleiding in mijn praktijk blijven werken op deze dag.

Het spreekuur is volgens afspraak. Op het telefonisch spreekuur van 11.30-12.00 uur kunt u een korte vraag  stellen of de uitslagen van bijvoorbeeld bloedonderzoek opvragen.

U ook ons bereiken via Mijngezondheid.net. Hier kunt u zelf online uw afspraak inplannen, uw bloeduitslagen inzien of een email consult aanvragen, dit alles uiteraard in een beveiligde omgeving. Zie voor meer informatie hierover elders op de website of klik hier.

Visites aanvragen graag voor 11.00 uur. Mocht u niet in staat zijn naar de praktijk te komen, overlegt u dan met de assistente of een visite gereden kan worden. Aangezien de onderzoekmogelijkheden op de praktijk veel uitgebreider zijn, heeft het de voorkeur om een afspraak op de praktijk te maken.

Bent u op zoek naar betrouwbare informatie over de meest voorkomende ziektebeelden? Kijk dan eens op:

www.thuisarts.nl

Laatste update: 27 juni 2023


Leave a Reply

Huisartsen het Centrum
Toussaintstraat 47a
2406 XN Alphen Aan Den Rijn

Privacyverklaring
Klachtenformulier