Marijke Huitema

Praktijkondersteuner (POH) medisch lichamelijke zorg

Sinds 2008 werk ik met veel plezier in deze praktijk als praktijkverpleegkundige.

In de jaren ervoor heb ik als Cardiologie verpleegkundige in ziekenhuizen gewerkt, maar ook een periode in de thuiszorg. Vooral door de korte ligduur in de ziekenhuizen is er te weinig tijd voor begeleiding van de patiënten in hun ziektebeeld. En juist dat stuk is zo belangrijk. De laatste jaren wordt deze zorg, in de huisartsenpraktijk steeds belangrijker, mede door de komst van praktijkondersteuners. Ook is er meer aandacht voor preventie.

Mijn aandachtsvelden zijn :risico management hart en vaataandoeningen, astma/COPD, stoppen met roken, diabetes en ouderenzorg.

 


DSC_1377 Suzanne van Jaarsveld

Suzanne van Jaarsveld

Praktijkondersteuner (POH) medisch lichamelijke zorg

Sinds 2015 ben ik werkzaam als praktijkverpleegkundige in de huisartsenpraktijk.

Mijn opleiding tot verpleegkundige heb ik in het Leids Universitair Medisch Centrum gevolgd waar ik 10 jaar heb gewerkt als Wondverpleegkundige en Oncologieverpleegkundige op verschillende verpleegafdelingen. Daarnaast heb ik ervaring als adviseur arbeid en gezondheid.

Als praktijkondersteuner richt ik mij op de gebieden van (risico op) hart en vaatziekten, diabetes, astma/ COPD , stoppen met roken, wondzorg en ouderenzorg.


Ellen Kranenburg

Praktijkondersteuner (POH) medisch lichamelijke zorg

Sinds oktober 2019 ben ik verbonden aan deze huisartsenpraktijk. Wat is begonnen als stageplaats voor de opleiding POH is uitgegroeid tot een fijne werkplek. Voorheen heb ik als verpleegkundige gewerkt in het Diaconessenhuis en als IC verpleegkundige in het Hofpoort ziekenhuis en het Leids Universitair Medisch Centrum. Ik vind het fijn om in de praktijk het gesprek met patiënten aan te kunnen gaan en samen de gewenste zorg te bepalen.

Als praktijkondersteuner richt ik mij op de gebieden van (risico op) hart en vaatziekten, diabetes, astma/ COPD en ouderenzorg.


Daphne de Jong

Praktijkondersteuner GGZ

 


Leave a Reply

Huisartsen het Centrum
Toussaintstraat 47a
2406 XN Alphen Aan Den Rijn

Privacyverklaring
Klachtenformulier